Fundadore Travels - Het andere Italië


Spanje Costa Blanca

Appartement 150 mtr.v.h.strand, wifi, Ned.TV, op het zuiden.€ 735,00 per maand.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links algemeen

Links naar blogs, websites en portals die voor elke overwinteraar van belang kunnen zijn, alfabetisch gerangschikt.

Knop terugTerug naar links overzicht

 

50plusplein

Nieuws en informatie voor 50-plussers

ANWB

Belangrijke reisdocumenten, waaronder de Wegenwacht Europa Service, Campingcheques voor voordelig kamperen in het laagseizoen, vignetten voor o.a. de Oostenrijkse Autobahn, etc.

Blog van Simon en Minke Sas.

Interessante beschrivingen uit het 'echte leven' van een overwinteraar. Camperreizen naar o.a. Spanje en Marokko.

Buitenlandse Zaken

De pagina Reizen en Landen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag, o.a. voor adressen van ambassades en consulaten en algemene reisadviezen per land. Zie ook MFA, de zoekmachine voor adressen van Nederlandse Ambassades en Consulaten in het buitenland en informatie over buitenlandse vertegenwoordigingen in Nederland. U kunt ook kijken op Ambassade Startpagina

BVN tv

Frequenties en andere informatie voor een optimale ontvangst van de Nederlandstalige tv zender op satelliet Het beste van Nederland en Vlaanderen (BVN) via een digitale schotelontvanger.

Calamiteitenfonds

Hier vindt u antwoord op de vraag, of er ergens op deze aardbol sprake is van een ‘calamiteit’ op grond waarvan u recht op (gedeeltelijke) teruggave van door u vooruit betaalde reisgelden (alleen van toepassing op reizen die zijn geboekt bij een bij het Calamiteitenfonds aangesloten reisorganisatie). Onder Zoeken op deelnemer (linksboven op de pagina van het Calamiteitenfonds) kunt u kijken of uw reisbureau of reisorganisatie is aangesloten.

Gezond op reis

Informatie over het risico op infectieziektes op reis (hepatitis, malaria, gele koorts, etc) en hoe u zich kunt beschermen.

RDW

Rijksdienst voor het Wegverkeer. O.a. informatie over de APK verplichting en de eerstvolgende keuringsdatum van uw auto.

 

SeniorenVakantiePagina

Portal met veel links naar vakantiebestemmingen voor 50-plussers.